Мени

Актуелни понуди Pizza Jakomo

Најново мени за фирми

Притиснете тука доколку сакате да го симнете најновото мени на Pizza Jakomo

Најнов флаер со последна понуда

Притиснете тука доколку сакате да го симнете најновиот флаер на Pizza Jakomo

Последна понуда за Кавадарци

Притиснете тука доколку сакате да ја симнете најновата понуда на Pizza Jakomo за Кавадарци

Најново промотивно видео

Притиснете тука доколку сакате да го видите најновото промо видео на Pizza Jakomo

За Нас Пица достава во Скопје на две локации (Центар и Карпош) и пица достава во Кавадарци каде што сме лоцирани во центарот на градот на главната улица. Нашата pica dostava покрива огромен дел од Скопје (Центар, Црниче, Водно, Капиштец, Кисела вода, Аеродром, Карпош, Козле, Тафталиџе, Влае) и цело Кавадарци со околината. Достапни сме на повеќе од половина милион граѓани и се трудиме да бидеме максимално квалитетни и брзи во доставата. Исто така на сите 3 локации ја нудиме најдобрата пица на парче во градот. Нашиот возен парк е составен од 8 автомобили и 7 скутери што ни овозможува да ја имаме најбрзата достава во градот. Нашата приказна започна во далечната 1987 година во Кавадарци каде бевме првата пицерија со пица достава која воедно беше и сеуште е бесплатна. Оваа долгогодишна традиција вам треба да ви влее доверба во нас и нашиот кавалитет, а нам да ни служи како потсетник на се што сме жртвувале за да стигнеме до тука и да ни даде храброст да продолжиме понатаму. Се надеваме дека ќе ве придобиеме како клиенти и заедно ќе бидеме дел од една успешна приказна.

Контакт

Контакт

Во зависност од Вашата локација, можете да не добиете на следните телефони

Кавадарци

071 / 492 - 216

075 / 492 - 216

078 / 551 - 991

Скопје - Центар

072 / 243 - 000

076 / 350 - 950

078 / 350 - 950

Скопје - Карпош 3

076 / 338 - 668

078 / 338 - 668

© 2016 Jakomo. All rights reserved.